VARAUSEHDOT MÖKKIEN SEKÄ JUHLA- JA KOKOUSTILOJEN VUOKRAUKSEEN

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen.
Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Huom! Mihinkään vuokramökkeihimme tai juhla/kokoustiloihimme ei oteta alaikäisiä nuorisojoukkoja juhlimaan!!!

Varaaminen ja maksuehdot

Tehtyään varauksen  asiakas saa laskun kirjeitse tai sähköpostise, sopimuksen mukaan. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Laskutuslisä on 5 €.

Varauksissa laskutetaan ensin varausmaksu, joka on 20% loppusummasta, jos loman alkuun on yli 6 viikkoa. Loppusumma laskutetaan noin 4-8 viikkoa ennen mökille saapumista. Eräpäivistä sovitaan tarkemmin yhdessä vuokraajan kanssa.

Mikäli varauksen alkuun on alle 21 vrk, maksu tulee suorittaa kokonaisuudessaan heti varauksen yhteydessä saadulle tilille. Asiakkaan tulee esittää tosite maksusuorituksesta, jonka jälkeen asiakas saa koodin avainlokerikkoon. Saman vuorokauden aikana alkavan varauksen maksaminen tapahtuu paikanpäällä Iso-Naappilassa käteisellä.

Peruutukset

Peruutus on AINA tehtävä kirjallisesti Iso-Naappilaan (sähköposti, kirje).
Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

  • 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan huvilan vuokra vähennettynä varausmaksulla (20% mökkivuokran loppusummasta)
  • myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Iso-Naappilaan. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille. Mikäli varaus peruuntuu sen vuoksi, että asiakas tai hänen lähiomaisensa äkillisesti sairastuu, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, asiakas on oikeutettu saamaan rahansa takaisin lukuunottamatta peruutuskuluja, joka on sama summa kuin varausmaksu. Peruutus on tehtävä välittömästi. Peruutuksen syystä on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys Iso-Naappilaan 14 vuorokauden kuluessa peruutuksesta. Peruutus on tehtävä ennen vuokrausajan alkua. Mikäli asiakas muuttaa lomakohdetta tai loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausajankohdan alkua tai varauksen aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata.

Iso-Naappilan Loman oikeus perua varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Iso-Naappilan lomasta riippumaton este (esim. palo-tai vesivahinko), voi Iso-Naappila perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Iso-Naappilan oikeus perua varaus.

Avaimen luovutus

Vuokramökin avain sijaitsee vuokramökin ulko-oven vieressä olevassa avainlokerikossa. Katso tästä käyttöohjeet!  Avainlokerikon koodi annetaan vain mökin varanneelle henkilölle. Iso-Naappilalla on oikeus peria avaimen katoamisesta aiheutuneet kulut (esim. lukkojen uudelleensarjoituksen ja uudet avaimet). Avainta tulee säilyttää lokerikossa koko ajan ja se tulee jättää sinne myös lähdettäessä pois mökiltä.

Huom! Avaimen säilytys!

Haluamme helpottaa asiakkaidemme tuloa sekä lähtöä mökiltä. Tämän vuoksi avainta säilytetään lokerikossa mökin ulko-oven vieressä. Näin asiakas voi tulla tai lähteä mökiltä itselleen parhaiten sopivaan aikaan. Pyydämme säilyttämään avainta koko ajan lokerikon sisällä ja tallettamaan avauskoodin esim. matkapuhelimeen. Jos asiakas kuitenkin säilyttää lokerikon kantta mökissä sisällä tai esim. hukkaa avaimen, maksaa oven avaus klo:18 - 08 välisenä aikana asiakkaalle 50 e/kerta.

Oleskelu lomakohteessa

Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Soutuveneen vapaa käyttöoikeus sisältyy hintaan kesäaikaan ja soutuveneessä lukee mökin numero.

Mökin vuokraan sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat ja ruokailuvälineet. Patjat, peitot ja tyynyt sisältyvät vuokrahintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly vuokrahintaan.

Mökin siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, ellei toisin ole sovittu (sähköposti). Mikäli varauksen päättyessä vuokramökkiä ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, on Iso-Naappilalla oikeus periä vähintään 150 € siivousmaksu tai siivouksesta aiheutuvat muut kulut.

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu esitteytekstissä vuodepaikkamääränä, tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu kirjallisesti. Lisävuodemajoituksesta perimme 10/hlö. (Hinta sisältää patjan, peiton sekä tyynyn).


Lemmikkieläinten tuominen lomakohteeseen on kielletty, paitsi niissä vuokramökeissä, joissa se on salittua.

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut.

Mökeillä sekä juhla/kokoustiloissa on kiellettyä meluaminen/ musiikin soittaminen ulkona tai muu naapureita häiritsevä metelöinti klo:22.00 - 8.00 välisenä aikana.
 

Vahingot ja mökin siivoaminen

Varaaja on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle. Mökki luovutetaan aina vuokraajalle siivottuna. Jos vuokralainen luovuttaa mökin takaisin siivoamattomana, on omistajalla oikeus periä vuokraajalta siivousmaksu. Siivousmaksu riippuu mökin koosta ja siivoamisen kuluvasta ajasta.

Häiriö tai vaaratilanteesta johtuva vuokrasopimuksen purkaminen

Musiikin soittaminen terassilla ja ulkoalueella kielletty. Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

Valitukset

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen omistajalle:

+ 358 400 711 208.

Iso-Naappila ei vastaa esitteen painovirheistä eikä painamisen jälkeen tulleista muutoksista.

* Oikeudet hinnanmuutoksiin pidetään.

* Arvonlisävero voimassaolevan lainsäännöksen mukaan.