Tekemistä vuokramökillä ja kokouksissa

Päijät-Hämäläinen luonto ja Päijänteen rantamaisemat tarjoavat lomallesi ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen ja mitä erilaisempiin elämyksiin.

Lähiympäristöstä löydät mahdollisuuksia miltei kaikkiin yleisimpiin harrastuksiin, alkaen kalastuksesta ja veneilystä aina Kanava Golfin, Vierumäen ja Messilän ja Takkulan 18- reikäisiin golf-kenttiin asti.

Kesäinen pyöräretki Päijänteen kansallispuiston sydämeen Pulkkilan harjulle tai talvinen hiihtoretki heti mökiltä tai Vääksyn Aurinkovuoren valaistulla hiihtoladulla kruunaa lomasi ja saa sinut haluamaan meille myös uudestaan!

Vääksystä/Asikkalasta löytyy erinomaisia liikuntapaikkoja, joista löydät tarkempaa tietoa täältä: LIIKUNTAPAIKAT ASIKKALASSA

Lapset

Mökkien läheisyydessä on lapsille paljon monipuolista ja hauskaa tekemistä. Uusiin kavereihin voi tutustua lasten yhteisellä leikkipaikalla, joka sijaitsee metsämökkien läheisyydessä. Leikkipaikalla on keinut, liukumäki, leikkimökki ja hiekkalaatikko leluineen.

Mökkien rannat ovat lapsiystävälliset. Lisäksi ympäristössä on hyvät mahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn ja talvella mäenlaskuun.

Kalastajat

Päijänteen kalaisat vedet tarjoavat kalastuksesta innostuneille rajattomat mahdollisuudet. Ostamalla valtion kalastuksenhoitomaksun (7e/7vrk) sekä läänikohtaisen luvan (7e/7vrk), voit kalastaa virvelillä. Onkiminen ei vaadi lupia, vaan kuuluu jokamiehen oikeuksiin. Jokaiseen mökkiin kuuluu 2 kpl kalastusmerkkejä, joilla voi verkkokalastaa tai laittaa katiskan saalistamaan lähiveteen. Vuokraamalla perämoottorin (30e/vrk tai 170e/7vrk) pääset vähän kauemmaksikin kalaan. Kun haluat  löytää parhaat kalastuspaikat tai haluat kalaan vieläkin pidemmälle, suosittelemme kalastusoppaamme palveluita. Neljän tunnin vetouisteluretken hinta on 175 €/henkilö, minimi 2 henkilöä ja maksimi 6 henkilöä. Kysy myös muita kalastusretkivaihtoehtojamme!

Ohjelmapalvelut

Kauttamme saat mm. opastetut kalastusretket, ravitalli-vierailun, järviristeilyt rautalaivalla tai kirkkovenesoudut. Käytössänne talon puolesta myös erilaisia sisä- ja ulkopelejä.

Lisätietoja ja varaukset

0400- 711 208 / Katja Riihilahti